Гала нов бюст

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Гала разбуни духовете с чисто новия си силиконов бюст. Блондинката от Плевен май е легнала на операционната маса и си е сложила по-големи импланти, пише „Уикенд“. Тв водещата на „На кафе“ цъфна с прозрачна блуза на светско парти и прикова всички погледи към гърдите си, които са станали доста апетитни.

Гала години наред се жалваше от малките си гърди, които е наследила и дъщеря й Мари, като винаги казваше, че я е страх да се оперира и да си ги уголеми. Преди няколко години обаче блондинката събра смелост и се тунингова. Тя заложи на скромни импланти, които да са съразмерни на тялото й, а не да изглежда като порнозвезда.

„Когато бях малка, не съм си пълнила сутиена с дамски чорапи, а използвах памук. Избирах стегнати модели с един или два размера по-големи и така си повдигах гърдите за пред момчетата. Гърдите ми може да са малки, но за сметка на това – естествени и сладки“, споделяше навремето Гала. Тя дори позира за „Плейбой”, а снимките нагледно потвърждаваха нейните откровени думи за малкия бюст, който вече е в историята.

Телевизионната икона рядко носи големи деколтета, но преди дни реши да провокира с прозрачна черна блуза, съчетавайки я с костюм от панталон с висока талия и сако. Топът не само подчертаваше деколтето й, но и показа сутиена на тв водещата и всичко, което има в него. Гала явно е доволна от новата си интервенция и побърза да се похвали с резултата. Най-щастлив от новите гърди на блондинката бил любимият й Стефан Николов, издават от обкръжението им. Пчеларят си падал по пищна гръд и сега се радвал на прелестите на красивата си жена, като междувременно свалял 2-3 засукани млади момичета, надявайки се да пожелаят да вкусят от меда, който предлага.

Почитателите на водещата на „На кафе“ се надяват тя да не се пристрасти и увлече по корекциите, защото си я харесват такава, каквато е. Тв екранът няма нужда от клонинги на Джулиана Гани, категорични са зрителите.