Гала и Стефан загърбиха райската идилия на Малдивите, за да се върнат в България и да отбележат имения ден на Мари Будева – дъщеря на тв водещата. На 15 август бе един от най-големите християнски празници – Успение Богородично, който се чества еднакво както от православните, така и от католиците. На датата празнуват всички, които носят имената Мария, Мариана, Марио, Марела и т.н.Скандал с голата Гала на Малдивите (СНИМКИ)Водещата на ежедневното сутрешно шоу „На кафе“ по Нова тв Гала съумя да сътвори пикантен скандал от …Aug 10 2019skafeto.com

По този повод двойката стегна куфарите и прелетя немалкото разстояние, за да бъдат до именицата. Не става ясно къде точно са „полели“ хубавия повод, но късно след купона Стефан публикува снимка в официалния си Инстаграм профил, направена докато двамата с Гала се прибират към дома си. Очевидно веселбата е била на ниво, защото са се отпуснали, вдигайки повече наздравици от необходимото.

„Асансьорно-подпийнали, след имен ден на детето“, написа той към изображението, на което, дали умишлено или не, главите им са наполовина изрязани.
Гала и Стефан се прибраха от Малдивите и се изфукаха как са се напили (СНИМКА)

Кадърът е направен в кабинката на асансьор, в която Гала деликатно се е облегнала на своя любим. Тя е вързала косата си на плитка и носи черна риза на цветя, която е съчетала с панталон. До нея Стефан е по-небрежно облечен с черна тениска и бели дънки.

Очевидно партньорът на водещата на сутрешното предаване „На кафе“ първоначално е допуснал грешка в написания от него текст, защото една от последователките му в социалната мрежа е поставила коментар, целящ да поправи правописа на думата „имен“. В отговор Стефан ѝ обяснява, че ненапразно е посочил, че са били „подпийнали“ по времето, когато е споделил снимката.Гала и Стефан с инфарктен полет, самолетът им се приземи във водата (ВИДЕО)С инфарктно преживяване започна вълшебната си почивка водещата на „На кафе“ Гала, пише „Хотнюз“. Тя …Aug 4 2019skafeto.com

loading...