Гала

Телевизията е динамичен и мащабен бизнес. За да бъде едно предаване успешно през годините, то се нуждае от няколко неща: сплотен и обичан от зрителите екип, лоялни зрители, интересна концепция и много идеи. Разбира се, с течение на времето технологиите и възможностите се развиват, което обуславя и нуждата от промени във всяко предаване.

Гала сюрпризира всички зрители с новина, минути преди да се даде старта на новия сезон на предаването й, пишат от blitz.bg. Водещата на „На кафе“ призна, че вече има ново студио и след 8 години в Нови Хан предаването е аут от там. „След 8 хубави години, вече всичко е различно. Надявам се, да хареса на всички зрители. Имаме нови декори, всичко е ново. Ще видите каква голяма кухня си имаме и на каква голяма маса ще хапваме. Всеки петък ще си организираме хубав обяд“, заяви тя.

Блондинката разкри, че и през този сезон ко-водещите й ще останат същите. „Панелът няма да има промяна, освен, че масата му ще е по-голяма и хубава“, заяви водещата. Гала призна, че с колегите й ще опитат и през този сезон да са остров на положителното и ще показват хубавите и добри неща около нас.Дъщерята на Гала издаде големия си летен кошмар – била е блъсната от кола22-годишната дъщеря на водещата Гала е преживяла доста неприятен инцидент това лято. Мари Будева е б…Sep 9 2019skafeto.com

Гала Георгиева Будева (родена Галя Пенева) е българска телевизионна водеща, известна с предаването си „На кафе“. Родена е на 13 февруари 1967 г. в град Плевен. Завършила е педагогика и детска психология във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“.

Била е манекен за кратко. Стартира телевизионна си кариера в началото на 90-те години, като едно от момичетата на късмета в телевизионната игра „Супершоу Невада“ по БНТ. След това става водеща на няколко предавания, измежду коит „Топмодел Зодиак“ по Канал 1, „Фамилия топ шоу“ по ТВ MSAT и в Евроком България – „Мис Столверк“.

На 9 октомври 2000 г. започва работа в Нова телевизия като водеща на сутрешното предаване „На кафе“. Шоуто се задържа на екран пет години. Последният му брой се излъчва в края на юли 2005 г. В началото на същата година тя започва да води и още едно предаване по Нова телевизия – „Имаш поща“, чийто първи сезон е до 2008 година. Вторият сезон приключи през 2012 г. През есента на 2007 година Гала е водеща и на риалити шоуто „Пълна промяна“.Дъщерята на Гала като Кари Брадшоу (ГАЛЕРИЯ)Телевизионният сериал „Сексът и градът“ беше истински хит в края на 90-те години на миналия век – за…Sep 1 2019skafeto.com

loading...