Гала тормоз

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Гала се оплака тази сутрин, че е подложена на вълна от тормоз и омраза от свои наборки в социалните мрежи за начина, по който изглежда, пише Hotnews. Водещата на „На кафе“ публично се възмути, че е затрупана с негативни коментари от жени на своята възраст, които недоволстват от нейните съвети за поддържане и начина й на обличане.

„И ти вече остаря, не се ли виждаш на какво приличаш. Спри с тази козметика и техники за премахване на бръчките“, били коментарите, които я засягали най-много. Гала дори проверявала профилите на критикарките, които винаги се оказвали на нейната възраст и не особено привлекателни.

„Козметиката не е моя, аз съм се доверила на професионалисти, които я правят“, защити водещата своята марка мазила и обяви, че не смята да се съобразява с препоръките на хейтърките да се държи като възрастна жена. Зрителите също й дадоха едно рамо. „Аз като мъж на 30, потвърждавам, че изглеждаш превъзходно, факт, а не комплимент“, пише верен зрител.

Вижте още:
Сеч в „На кафе“, Гала си разчиства сметкитеМасовата рокада на панелистите в „На кафе“ май е видяла сметката на Андреа Банда Банда за постоянно,…Oct 8 2021skafeto.com


loading...