Галена гласът

Част от менторите в „Гласът на България“ са бесни на колежката си Галена заради опасността, на която излага всички, като не спазва COVID мерките. Чалга фурията си вършее на участия по нощните клубове, въпреки затегнатите мерки и рекордната заболеваемост и смъртност от коронавирус у нас.

Галена сякаш въобще е забравила, че има пандемия, тъй като тези дни в интернет изтекоха клипчета и снимки от нейно участие в пловдивски клуб, където видимо не се спазва дистанция, а брюнетката се раздава като за последно. Бесни кючеци, дъжд от салфетки и агитка от пеещи и танцуващи чалга фенове. Така присъстващи определиха партитата на Галена, която привиква при себе си момиче от публиката, за да покажат колко са добри в ориенталските врътки на тялото, пише show.bg.

„Всички сме музиканти и всички искаме да практикуваме свободно професията си, но ситуацията е такава, че трябва да се пазим. Не само себе си, а и околните. Някои от менторите обаче обикалят нощните клубове и след това идват на репетиции, застрашавайки здравето на колегите си“, гневно коментират от екипа на „Гласът на България.

Останалите ментори в лицето на Дара, Любо Киров и Иван Лечев не одобрявали поведението на Галена, но най-ядосан бил Лечев. 65-годишният китарист е в най-рисковата група и смята, че безотговорното отношение на певицата може сериозно да навреди на здравето на всички. „Накрая всички ще ни вкара в болницата! Дано само да има места да ни приемат!“, постоянно мърморел Лечев, който изначално не харесвал чалга певицата.

Виж още:Звезда в „Гласът на България“: Само бакшишите са ми милион! Лечев: Ще си скъсам задника от ядНад 1 млн. лв. само от бакшиши изкарал фолкпевецът Кристофър Галoвски от Кнежа. Известният в музикал…Sep 29 2021skafeto.com

Такова нещо не се бе случвало в „Гласът на България“ – журито напусна залатаНещо невиждано досега се случи в неделния епизод на „Гласът на България“. Глас в залата помоли журит…Sep 27 2021skafeto.com


loading...