галена билети диети

„Обикновено не се гледам след интервюта, но „Гласът на България“ го гледам като зрител. Запознавам се с визитките на участниците и всичко ми е много интересно. Щастлива съм, че съпреживявам техните съдби. Да си част от един голям скок, от един голям успех, за който си допринесъл нещо – за мен това е велико! Само музиката може да обедини толкова много хората“ – сподели пред Петя Дикова Галена, която е част от журито в новия сезон на „Гласът на България“.

Тя призна, че сега за нея най-важното е началото на учебната година за двамата й синове.

„Алекс ще е предучилищна, а големият Стефан започва в Американския колеж във Велико Търново. Покрай Стефан си припомних някои неща от образованието. С Алекс ще се учим да пишем, той е левичар“ – допълни певицата.

С Галин понякога си говорят за трето дете, често приятели им казват колко хубаво ще е да имат и едно момиченце, но на този етап двамата не планират подобно нещо.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Galena (@galena1)

„Майка ми е голяма опора за мен, морален компас и коректив, защото понякога се увличам като артист по провокативни неща. Тя ме критикува, когато има за какво, но вече не ми прави бележки за жълтини, не ме обременява с тези фантазии. Понякога ми казва, че роклята ми е много къса“ – призна Галена.

Певицата се старае да има баланс в живота, да е стъпила на земята и да следва мечтите си стъпка по стъпка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Galena (@galena1)

„Готвя, и то много хубаво. Галин даже е по-добър от мен. Обичам да меся и Алекс ми помага. На три диети съм, защото с две не мога да се наяждам“ – пошегува се Галена.

За последно тя е плакала на филма „Елвис“, който е гледала два пъти.

„Нямам време – това е нещото, което не ми достига. А до еуфория ме докарва любовта, сцената, адреналинът от публиката“ – призна певицата пред Петя Дикова.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Galena (@galena1)

Според нея българите сме адаптивни, но понякога се надценяваме. Купонджии сме, в което няма нищо лошо.

„Не ми липсват годините, когато живях в малко жилище, но ги помня“ – призна Галена на финала и призова зрителите да гласуват за най-добрия в „Гласът на България“.


loading...