https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Архивна снимка на Галена и Преслава от 2009 година се превърна в хит в мрежата. На нея двете певици, които тогава още са добри приятелки, нямат нищо общо с начина, по който изглеждат днес. Освен, че са доста по-естествени, те са и като близначки. При Галена няма и помен от сегашния анорексичен вид, който направо плаши нейните почитатели. Носът пък на Преси, която вече смени и рожденното си име, си е нейният, а не оперираният от пластичен хирург.

Галена и Преслава, които навремето заедно стартираха кариерите си и даже са живеели заедно, помагайки си във всичко, се изпокараха отдавна, но така и не се разбра причината. Слухове имаше всякакви и напук на всеобщото любопитство, двете удържаха на изкушението и никога не споделиха защо настъпи разрив в дружбата им. Според най-пикантният двете не могли да си поделят Фики, когото Галена бързо задоми и дори му стана кума.

Един от малкото пъти, в които Галена не пропусна въпроса, бе през 2017 г. в предаването „Папараци”. Тогава пайнерката подчерта, че причината за разрива в приятелството й с Преслава не е наградата „Певица на годината”, пише Хотнюз.

Преслава и Галена сега:

Преслава и Галена преди:

Това бе най-коментираната тема дотогава – Галена се била обидила, че колежката й пак взима приза, заради което и не се появила на церемонията. Наградите, каза тогава Мама Ураган, за нея никога не са били важни или са важни до толкова, колкото са за феновете й, които винаги се вълнуват. Галена обаче така и не издаде защо с Преслава вече не са приятелки. Двете в последните години дават вид, че са стоплили отношения, но от истинското им приятелство, няма помен.