Галена отслабване

Феновете на Галена са силно обезпокоени от драстичното й отслабване. Повод за това стана споделен от певицата фотос в социалната мрежа, където тя позира в цял ръст и с оскъдно облекло.

Оказва се звездата е привлякла вниманието им не с шармантната си визия, а със слабото си тяло, което предизвика лавина от отрицателни коментари. Мнозина отбелязват, че не са виждали Галена толкова слаба, други са откровено загрижени за здравословното й състояние, което явно никак не е добро, защото проверка показа, че е отменила няколко предстоящи участия „поради здравословни причини“, пише lupa.bg.

И докато едни я критикуват, че преди е била далеч по-хубава, някой я поздравяват за начина, по който изглежда.

Галена опасно слаба, закъсва със здравето?

“Много си отслабнала, принцесо! Почни да се храниш мило дете!”, “Вземи да се храниш, че някой силен вятър ще те духне. Харесвам песните ти, пееш страхотно, хубава жена си, но тази мания за слаба жена, те загрозява. Преди си беше добре”, “Не че ще критикувам нещо, дано всичко да е наред със здравето. И дано не се е стигнало до крайност, като неправилно хранене. Иначе ти пожелавам много успехи!” – пишат озадачени фенове.

Други препоръчват: “Галена, толкова хубаво пееш, слушам те в захлас, но недей, моля те, се снимай така, пада ти реномето, с Преслава така ви е направил този Доктор еднакви, какви хубави жени бяхте преди, всичко си имахте естествено, храни се да не те сполети Анорексията, тогава. Няма връщане назад!

„Олеее смъртта в отпуск!“, „Мумия“ и „Галена наистина си красива но изкуствена, повече ми харесваше преди естествена!“ – пишат по-остро някои от последователите на изпълнителката, която не крие, че отслабна с инжекции с инсулин, които си бие в корема.


loading...