Фолк певицата Галена е в тайна връзка с един от участниците в отбора й в „Гласът на България“, пише HotNews. Става въпрос за народната изпълнителка Петя Панева, с която се познават още преди кандидатстването й в шоуто, разкриват запознати. 

Оказва се, че Петя е на заплата в заведението на съпруга на Галена – Калоянова крепост, където се изявява като певица от край време. От там е и познанството им, като самата фолк дива се е заела да лансира момичето в продукцията на bTV. Затова най-вероятно и тя ще е нейния коз на големия финал на шоуто.

21-годишната Панева е обявена за наследничка на Калинка Вълчева именно от Славея на Добруджа. През 2016 на конкурса „С песните на Калинка Вълчева“ печели специална награда, а самата Калинка казва че Петя е втората Калинка Вълчева. Сред наградите на варненката са също от конкурс с песните на „Вълкана Стоянова” 2017- Голямата награда, конкурс с песните на „Иван Георгиев” 2015 и 2017- „Голямата награда”. В моментварненката Петя е студент в Националната музикална академия с народно пеене.

Галена крие връзка с участник в "Гласът на България"?

Вижте още:
Галена: „Секс трябва да се прави всеки ден!“„Секс трябва да се прави всеки ден“, заяви фолк певицата Галена. „Нека най-накрая някой да го каже, …Nov 24 2021skafeto.com


loading...