Сагата с Джулиана Гани подлец

Джулиана Гани удари рекорд, като регистрира 2 развода за две години. След като през 2019 години се раздели официално с първия си мъж Станимир, който обяви за мързеливец и използвач, сега пловдивчанката скъса и с втория си съпруг Илиян.

Допреди два дни двамата се кълняха в любов един на друг, позираха като луди от модни заведения, хотели и магазини прегърнати и си обещаваха да остареят заедно, но вече стана ясно, че на връзката им е сложен край, пише Пловдив24.

Джулка е била мамена от Илиян, който ѝ изневерявал с други, докато тя обикаля френската Ривиера.

В сторита в Инстаграм русата красавица разкри всичко относно подлата постъпка на Илиян. „Истина е! Илиян си пишеше с други жени докато аз съм в чужбина и ги канеше в нашето легло. Страшен подлец“, разгневена е Джулиана.

„Той е предател, няма да му простя. Ще се разведа и ще си взема детето.“, заяви Малката Джулка в стори в Инстаграм, докато е на плажа в компанията на свой приятел.

Виж още:Джулиана Гани: Ето ги мръсните чатове на мъжа ми!Джулиана Гани потвърди категоричното си намерение да се раздели с мъжа си Илиян Найденов и показа не…Nov 4 2021skafeto.com

Джулиана Гани иска развод, спипала мъжа си с другаСиликонката Джулиана Гани обяви изненадващо, че се развежда. Тя е решила да прекрати брака си, след …Nov 2 2021skafeto.com


loading...