чипа на Бил Гейтс се изгаври с Илон Мъск Пандемията от COVID жени за 2022 след развода Мелинда развода интервю прогноза

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Бил и Мелинда Гейтс обявиха на 3 май, че се развеждат след 27 години брак. Мнозина се зачудиха къде е „скрит“ съоснователят на „Майкрософт“. Свикнал на публичност през последната година, за да стане референтен по отношение на прогнозите, свързани с COVID-19, образът на Гейтс изчезна без следа за една нощ. След повече от десет дни, без да има новини за местонахождението му, най-накрая стана ясно къде и при кого е отседнал магнатът след раздялата си, пише списание „Hola“.

Гейтс притежава имение на стойност над 100 милиона евро, базирано в град Медина, Вашингтон. Именно там милиардерът е прекарал няколко дни в компанията на своята дъщеря Дженифър, която изглежда се превърна в най-доброто лекарство за бизнесмена след разпадането на брака му.

Местонахождението му е разкрито от самата Дженифър, която сподели в социалните си мрежи снимка с баща си, на която може да се прочете: „Нищо по-добро от качествено прекарване на времето с членовете на семейството“.

На снимката е усмихнатият Бил, който носи къси панталони и синя риза поло, позира прегърнал дъщеря си, докато куче се скита пред тях.

Дженифър, която е в трескава подготовка за сватбата си с ездача Найел Насар, говори за развода на родителите си часове след публикуването на изявлението, казвайки:

„Благодаря ви за разбирането, че се нуждаем от поверителност, докато се ориентираме към следващите етапи от нашия живот. Както останалите членове на семейството, така и аз в момента търсим най-добрия начин да асимилираме този труден за нас период и бихме оценили личното пространство, за да го направим спокойно“. Вече от лично свое име Дженифър споделя, че още не може да се справи нито с процеса, нито със собствените си чувства. „Моля, имайте предвид, че вашите думи и насърчение означават много за мен“, казва тя.

Вижте още:
Фатална китайка развела Бил Гейтс (СНИМКИ)?Докато целият свят е вперил очи в милиардите на Бил Гейтс и пресмята колко от тях ще отидат в ръцете…May 8 2021skafeto.com

Бил Гейтс всяка година прекарвал няколко дни в тайно любовно гнездоБил Гейтс прекарвал всяка година през пролетта по един уикенд с бившето си гадже Ан Винблад, с която…May 9 2021skafeto.com