Дъщерята на Цветанов

Най-голямата от трите дъщери на Цветан Цветанов е напуснала позицията си на анализатор в Световната банка в Ню Йорк, съобщава „Ретро“. Гергана Цветанова сама е обявила, че е прекратила кариерата си там след 1 година 8 месеца работа за престижната институция.

Едва ли причината за напускането ѝ е заплащането, тъй като справка със средната заплата за нейния пост показва, че годишно служителите от този ранг получават по около 60 хиляди долара. Какво обаче ще е новото амплоа на Гергана Цветанова, не е ясно. Знае се единствено, че тя продължава да живее в Щатите. Вероятно няма да ѝ бъде трудно да започне нова работа, тъй като има отлична диплома от престижния университет Бат в Югозападна Англия. Там тя завърши бакалавър в специалността „Политика и международни отношения“. Магистратурата ѝ пък е „Международни въпроси“ в не по-малко известния и реномиран Колумбийски университет.

Откакто е заминала зад граница, най-голямата от трите щерки на бившия втори в ГЕРБ се прибира в България само по празници. Летния си отпуск също прекарва със семейство, като от снимките ѝ в социалните мрежи става ясно, че и през лятото на 2019 г. отново е била на море с родителите си и двете си по-малки сестри.

Въпреки че Гергана е най-голяма, средната дъщеря на Цветанов – Василена, е едни гърди пред кака си по отношение на личния живот. Ученичката вече има сериозен приятел, с когото се залюбили именно покрай училището. Връзката ѝ с тийнейджъра Ростислав не е тайна от майка ѝ и баща ѝ. Съвсем наскоро Цветанови бяха забелязани да напускат в приповдигнато настроение баровската кооперация на „Артекс“, където живеят, заедно с кандидат-зетя си, който явно е чест гост в дома им. Очевидно любовният живот не е приоритет за каката Гергана, която се е устремила да гради кариера и да върви по стъпките на татко си, изучавайки тънкостите в политиката.

Виж още:Цветанов къса партийната си книжка, знакови фигури от ГЕРБ са в немилостБившият зам.-лидер на ГЕРБ Цветан Цветанов къса партийната си книжка, твърди Лупа.бг. На последната …Nov 27 2019skafeto.com

loading...