Гери Дончева доктор

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Гери Дончева учи за доктор и в момента е на финалната права по приключване на своята дисертация. Темата на труда й е свързана с връзките с обществеността в здравната система.

Гери Дончева е докторант, редовно обучение в УНСС, катедра „Медии и обществени комуникации”, а научен ръководител й е медийният експерт проф. д.н. Любомир Стойков, пише Lupa.bg.

„Днес беше предварителното обсъждане на моя дисертационен труд. След старателна подготовка от моя страна членовете на катедрения съвет на УНСС оцениха позитивно усилията ми и ме подкрепиха с насока към следващата стъпка – явяване на вътрешна защита. Сега предстои да нанасям корекции и подобрения върху текста по предложенията, отправени ми днес. Благодарна съм на моя научен ръководител проф. Любомир Стойков за много точните академични съвети и подкрепа“ – написа младата майка в инстаграм.

Дончева работи като пиар мениджър на най-голямата болница за рехабилитация в България “Сердика”, която е собственост на мъжа й Емил Янков.

Вижте още:
Семейството на Гери Дончева се увеличи: Тв водещата роди момиченцеНе можем да отречем, че специалните мигове в нашия живот не са много, но определено има такива, коит…Jul 21 2022skafeto.com