гери малкоданска алекс

Вчерашният ден бе най-специалният за синоптичката Гери Малкоданска и интериорният дизайнер Алекс Ковачев, съобщи агенция Блиц. Техният син Лео стана на 1 годинка, а гордите родители му спретнаха незабравимо парти. 

Миналата година по това време Гери и Алекс преживяха нещо кошмарно. Лео реши да се появи на бял свят доста по-рано от очакваното. Малкоданска събра сили и разказа за най-тежкия период в живота си и даде кураж на други жени в същото положение.

Трудните моменти обаче са зад гърба им. На 31 юли Лео навърши първата си годинка, а неговите горди родители направиха един вълшебен празник в негова чест. На партито присъстваха много деца и приятели на младото семейство и смелия Лео, който разбираше, че това е неговият ден и не спираше да раздава усмивки на своите гости.

Гери Малкоданска с емоционална изповед за любимия си мъж

Гери не се стърпя и написа емоционално пожелание във „Фейсбук“ към своя смелчага. „Най-великият ден от годината – 31.07! Да се брои от 2018. Планета Лео днес се завъртя напълно около оста си и чукна цифрата 1. Планета Лео е уникално нещо. Препоръчва се запознанство с него от първо лице. Единствено по рода си усещане. Това е планетата на безграничното щастие, добротата, усмивките, смеха, изправената от стрес коса, понякога мрънкането, на красотата също. Поне за майка му.

Гери Малкоданска цял месец в инвалидна количка: Синоптичката с откровен разказ за тежката си бременностГери Малкоданска стана майка наскоро, а впоследствие се разбра, че е родила преждевременно. Красавиц…Nov 19 2018skafeto.com

Най-вече това е планетата на любовта. Истинската чиста любов.

Все разказват как като си имаш детенце, нищо друго няма значение. Ами прави били хората!

А да си имаш Лео? Несравнимо. Неописумо. Нечовешко. Голяма работа е Лео. Завърта се, качва те на планетата си и … само се молиш да не слизаш никога от нея. Пък, ако трябва, и на косъм да висиш.

Много го обичам този чипоносия. С големите сини очи. Със смешните пръсти и сладките бузки. С най-голяма усмивка. С 3-те зъба и най-звънливия смях. Много. Искам само да ми е здрав. Пък аз, ако трябва и на метла ще летя около неговата планета. Само да съм до него… Честит рожден ден, любов! Честит рожден ден, Лео“, написа чаровната синоптичка на Нова тв.
Гери Малкоданска иска да съди КАТ?Красивата синоптичка на Нова телевизия, Гери Малкоданска обмисляла да заведе съдебен иск срещу Пътна…Jan 26 2019skafeto.com

 


loading...