Гери-Никол и 100 кила “Дръжте се мъжки” 

Любимите звезди накараха милионите си последователи да се изкефят на видеото на новия им хит „Дръжте се мъжки“, в което Гери-Никол отново показа екстравагантни визии и атлетична фигура, а 100 Кила реди бързи рими както само той може.

С провокативни танци върху светещ мотор и спортна кола, талантливата варненка доказа, че е истинско мъжко момиче в музикалния шоубизнес.

“Беше много дълъг 20-часов снимачен ден, изпълнен с динамика и супер забава. С екипа и Явор винаги има настроение и цялата тази емоция се усеща и в резултата, който вече всички могат да чуят и видят. Пожелавам и една положителна и незабравима нова 2020-та година на всички. П.С: „И…Дръжте се мъжки”, разкри младата идолка пред вестник Марица.

Чаканото парче, което се очаква да бъде безспорен хит за отрицателно време, събра четвърт милион за по-малко от 12 часа. Феновете на изпълнителите взривиха социалните мрежи с коментари и многобройни споделяния на клипа.

Ето го и новия хит – Гери-Никол и 100 кила “Дръжте се мъжки”:

Вижте още:
Гери-Никол шашна всички с огромно деколте (ГАЛЕРИЯ)Гери-Никол безспорно е една от най-провокативните млади певици, която умее да привлича вниманието къ…Oct 17 2019skafeto.com

Гери-Никол наелектризира мрежата с горещи снимки от Дубай (ГАЛЕРИЯ)Гери-Никол изкара страхотно лято и май няма никакво намерение да закрива сезона, макар че горещите д…Sep 17 2019skafeto.com

loading...