Певицата Гери-Никол посрещна рождения си ден сред екзотични декорации и маскирана с десетки разноцветни пера. Скандалната изпълнителка чукна 23 години с тематично джунгла парти край басейна, а стотици сини балони, плюшени животни и кексчета бяха част от партито на изпълнителката.

Неслучайно темата на партито беше „Party Animal“ (парти животно), за каквото се смята и самата тя.

Гери-Никол не пропусна да покаже и какво умее с „яката си дупара“ и показа как танцува в басейн заедно със своята вярна приятелка Жанета Осипова. Явно жегите са ги принудили да използват този необикновен дансинг.

Под звуците на хитово парче плеймейтката от „Фермата“ и варненката демонстрират колко ги бива с кръшните движения. Феновете на изпълнителката така се екзалтираха, че си поискаха още и още такива среднощни видеа с кръшни танци във водата.

 

 

Вижте още:
Бившият на Гери-Никол заплашва в нетаБившето гадже на Гери-Никол – ММА боецът Дани Илиев, напоследък е доста активен в мрежата. Това е пр…Jul 10 2021skafeto.com

Гери-Никол захвърли сутиенаГери-Никол може и да не е толкова активна на сцената и в социалните мрежи в момента, но винаги когат…May 27 2021skafeto.com


loading...