https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Скандалната певица Гери-Никол отново напомни за себе си, но този път реши да го направи с голи гърди. Тийнсензацията, която отскоро се изявява в попфолка, реши да последва примера на колежките си от този жанр и да покаже малко повече гола плът.

Наред с еротичните снимки Гери реши да смени и името си: „Името ми е Афродита!“, рече и отсече варненската мацка! Така поне е написала под горещите кадри в новата фотосесия, на която е изцяло в бяло.

Белият плат е около кръста на певицата, а нагоре е гола. Силиконовите й форми се подават на 98%, прикрити едва-едва със сребристи бижута. Наш източник издаде, че с тази визия Гери е снимала нов видеоклип, който ще представи съвсем скоро пред своите почитатели.

Вижте още:
Гери-Никол и Жанета Осипова се награбихаФеновете на Гери-Никол и Жанета Осипова се запитаха дали двете сексапилни блондинки са обърнали резб…Oct 20 2021skafeto.com

Ето кой бара „яката дупара“ на Гери-НиколПреди дни Гери-Никол се завърна от романтично пътешествие до Венеция, където бе на почивка с новото …Oct 18 2021skafeto.com