гери никол тайланд

Тази сутрин България за пореден път осъмна скована от минусови температури, но далеч оттук градусите драстично се различават. Под жаркото слънце и романтичните гледки на Тайланд певицата Гери-Никол реши да разкрие кой е мъжът, откраднал сърцето ѝ, пише Дир.бг.

Преди седмица изпълнителката започна да качва в официалната си страница снимки, показващи избрани моменти от горещата ѝ почивка в азиатската държава. Тя сподели със своите последователи как се наслаждава на благоприятния климат, потопена във водите на басейн.

Освен за отдих, остров Пукет се оказва и най-подходящото място за брюнетката, от което да оповести новата си връзка. Още преди месеци се заговори за отношенията ѝ с кикбоксьорът Дани Илев – мълва, която тръгна след като двамата демонстрираха близост по време на светско събитие в края на ноември миналата година. Но тогава ситуацията бе единствено в сферата на догадките.

Когато обаче Гери-Никол замина за Тайланд, възникна въпросът кой е човекът, който заснема предизвикателните ѝ изображения.

Скоро след това спортистът започна да публикува в социалните мрежи свои фотографии от същото място, с което определено събуди подозрението на много хора. Само че всеки един от тях бе сам на снимките си… поне досега.

За да отбележи настъпването на Китайската Нова година, преди час Гери-Никол качи в мрежата първия им общ кадър с Дани. Двамата позират по бански в един от басейните на луксозния комплекс от самостоятелни вили „Kata Rocks“, разположен на скалистия бряг на Андаманско море. Певицата се е подпряла на лакти на ръба на съоръжението и нежно е положила глава върху ръката на спортиста, който държи бутилка шампанско и пура, усмихвайки се към хоризонта.

„Честита Китайска Нова година! Любов и щастие на всички“, гласи посланието.

Едно е сигурно – пожеланието на Гери-Никол важи с пълна сила за самите тях, тъй като двойката изглежда повече от радостна, след като сметнаха за ненужно, да крият своя романс и официално да обявят отношенията си.

Виж още:И Гери-Никол прекали с фотошопа (ГАЛЕРИЯ)И Гери-Никол прекали с фотошопа! Тийн сензацията продължава да поддържа профила си в Инстаграм със с…Dec 5 2019skafeto.com

Гери-Никол шашна всички с огромно деколте (ГАЛЕРИЯ)Гери-Никол безспорно е една от най-провокативните млади певици, която умее да привлича вниманието къ…Oct 17 2019skafeto.com

loading...