Геро Като две капки вода

Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро ще са водещи на предстоящия сезон на „Като две капки вода“. След успешния им тандем в последното издание на „Маскираният певец“, двамата ще си партнират в предстоящия девети сезон на „Като две капки вода“, пише Lupa.bg.

„Обичам „Като две капки вода“! Имах възможност да усетя тръпката на преобразяванията като участник в шоуто, да бъда гост в журито, а тази година ще имам честта да водя със Зуека едно истинско събитие в телевизионния ефир“, разказва актьорът, който в четвърти сезон спечели публиката с поредица забавни преобразявания и голяма доза хумор.

Тази пролет предаването отново ще завладее ефира на Нова тв с позитивни емоции и артистични превъплъщения. След участието на най-известните имена в българския шоу бизнес, новото издание ще представи на публиката селекция от едни от най-впечатляващите участници през последните осем години. „Като две капки вода“ сезон 9 – All Stars ще постави един до друг на сцената имена, останали в историята с ярко присъствие, въздействащи имитации и неповторимо шоу.

„Сред общо 65 участници избрахме 8 от най-атрактивните майстори на преобразяването, които владеят сцената и публиката. За да вземем това решение, направихме сериозно проучване на базата на зрителския интерес и гласуването за участниците през годините. Очаква ни един от най-добрите сезони на „Като две капки вода“!, споделя продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

Вижте още:
Зуека потвърди – ще води Капките без РачковВасил Василев-Зуека потвърди официално слуховете, които се множат от началото на година, че няма да …Jan 17 2021skafeto.com


loading...