Глория годежа си

Глория е сред певиците у нас, които поддържат активно профилите си в социалните мрежи. В същото време певицата не се беше замесвала в драми отдавна, но се оказва, че в личен план нещата не са толкова розови, колкото хората смятат. Според слуховете, Глория е развалила годежа си, а причината е…ултиматум.

Фолкпевицата Глория е развалила годежа си с пловдивския бизнесмен Йордан Джермански, шушукат в светските среди, пишат от show.blitz.bg. Според запознати изпълнителката и половинката й от два месеца не са двойка. Още преди обявяването на социалната изолация двамата имали търкания, а в първите дни вкъщи решението за раздяла било взето окончателно.

Според запознати причина за финала за взаимоотношенията им станала разпра между двамата за кариерата на Глория. Ревнивецът държал певицата да спре с музиката и да слезе от сцената, пише „Телеграф“. Думи, които никак не се понравили на изпълнителката на “Пайнер” и тя на секундата взела решението, че ще се откаже не от песента и публиката си, а от мъжа до себе си, който поставя подобни ултиматоми.

Припомняме ви, че за връзката на певицата с Йордан Джермански се разбра през юни, миналата година, а по Коледа показа и годежен пръстен. С днешна дата, тя е върнала пръстена на бившата си половинка и е започнала на чисто живота си. Потърсихме за коментар примата на фолка, но тя не вдигна мобилния си телефон. От сторитата и в социалната мрежа „Инстаграм“ пък става ясно, че се е отдала на морска почивка. Преди няколко дни обаче тя публикува дуета си с дъщеря си Симона „Няма кой да ме спре“, а текстът на песента прозвуча многозначително.

Галина Иванова, по-известна под артистичния псевдоним Глория, е българска попфолк певица, често наричана „Примата на българския фолк“. Наградена е за „Певица на годината“ през 1998, 1999, 2000, 2001 и 2003 г. и с приза „Певица на десетилетието“ през 2007 г. Глория е единственият попфолк изпълнител с 4 самостоятелни концерта в Зала 1 на НДК, съответно през 2000, 2003, 2009 и 2015 г.

Галина Пенева Иванова е родена на 28 юни 1973 г. в град Русе в семейството на Пенко и Стефка Иванови. Има брат – Николай. Баща ѝ свири на кавал, а майка ѝ изпълнява народни песни. Откривател на гласовите способности на певицата е учителят ѝ по музика в училище „Христо Ботев“ – Никола Добринов. В четвърти клас се включва в хор „Дунавски вълни“. След развода на родителите ѝ известно време живее в Две могили. Там завършва средното си образование с направление „Механизатор в растениевъдството“ и придобито свидетелство за МПС – категория С. Глория има дългогодишна връзка с композитора Илия Загоров. През 1996 г. се ражда дъщеря им – Симона Загорова.

Вижте още:Глория развълнува с тази снимка от дома сиГлория, подобно на повечето известни личности у нас, дава добър пример по време на пандемия, като си…Apr 22 2020skafeto.comГлория разкри голяма тайна (Снимка)Всяка жена има своите малки или големи тайни, с които се поддържа във вида, в който се чувства най-д…May 14 2020skafeto.com

loading...