Глория голяма тайна

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всяка жена има своите малки или големи тайни, с които се поддържа във вида, в който се чувства най-добре и най-красива. Глория е сред родните звезди, които постоянно са в медийното внимание, но също така винаги изглеждат безупречно. Глория дори разкри голяма тайна именно по отношение на това как поддържа невероятната си фигура, въпреки забързания си начин на живот.

Поп фолк дивата Глория за пореден път зашемети с фигурата си и не за първи път многобройните й последователи в социалните мрежи губят ума и дума от видяното, пишат от show.blitz.bg. В първия ден след разпускането на карантинните мерки изпълнителката реши да се възползва от хубавото слънчево време, за да се разходи в Хидропарк „Вятърните мелници“ в близост до столицата.

И докато приемаше комплименти от феновете си за безупречния си външен вид, Глория, която избра кокетен червен спортен екип, разкри и тайната на фигурата си. На въпрос от своя фенка: „Как се потдържа такава фигура? Страхотна си“, поп фолк певицата отвърна следното: „Благодаря ви !.. Само месце, риба и зеленчуци, по три литра вода на ден, ако ти се прияде сладко, само мед! Всеки понеделник правя чай, мед и плодове! Спортуваш и споделяш живота си само с готини хора,това е! Успех!“.

Галина Иванова, по-известна под артистичния псевдоним Глория, е българска попфолк певица, често наричана „Примата на българския фолк“. Наградена е за „Певица на годината“ през 1998, 1999, 2000, 2001 и 2003 г. и с приза „Певица на десетилетието“ през 2007 г. Глория е единственият попфолк изпълнител с 4 самостоятелни концерта в Зала 1 на НДК, съответно през 2000, 2003, 2009 и 2015 г.

Галина Пенева Иванова е родена на 28 юни 1973 г. в град Русе в семейството на Пенко и Стефка Иванови. Има брат – Николай. Баща ѝ свири на кавал, а майка ѝ изпълнява народни песни. Откривател на гласовите способности на певицата е учителят ѝ по музика в училище „Христо Ботев“ – Никола Добринов. В четвърти клас се включва в хор „Дунавски вълни“. След развода на родителите ѝ известно време живее в Две могили. Там завършва средното си образование с направление „Механизатор в растениевъдството“ и придобито свидетелство за МПС – категория С. Глория има дългогодишна връзка с композитора Илия Загоров. През 1996 г. се ражда дъщеря им – Симона Загорова.

Вижте още:Глория развълнува с тази снимка от дома сиГлория, подобно на повечето известни личности у нас, дава добър пример по време на пандемия, като си…Apr 22 2020skafeto.comДъщерята на Глория й заби нож в гърба (Видео)Връзката между майка и дъщеря е специална, а когато става дума за дъщерята на Глория и именитата й м…Apr 16 2020skafeto.com