глория добри

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Глория даде интервю за сръбска медия. Примата на фолка призна пред водещия, че има куп ухажори и никак не е лесна. За гаджето си Добри, което нарече „момче” и даже не спомена името му, Глория сподели, че цели пет години я ухажвал преди тя да му даде шанс да се докосне до нея. За капак допълни, че чака да види дали ще оцени шанса, който му е дала.

“Да, не съм сама. Имам толкова много обожатели, толкова много почитатели… И това ми стига! Влюбена съм в песента, в публиката и това е! Ако е писано да има човек до мен за по-дълго време – ще се случи! Имаше едно момче, което 5 години ме ухажваше. Не е толкова елементарно и лесно да се стигне до мен. Дадох шанс и просто сега ще видим какво ще се случи. Няма да му е лесно!” – каза тя.

Глория не влезе в подробности за мъжа, с когото е в момента и не разкри неговото име, но все пак даде да се разбере, че появилите се техни общи снимки в публичното пространство са именно с човека, на когото е дала шанс да се докосне до нея.

“Наистина не съм толкова лесна някой да стигне до мен и наистина преди време ме свързваха с човек, с когото се появиха доста снимки и т.н. Но нашето познанство е от 5 години. Така че много търпение се изискваше от негова страна и просто реших да дам шанс, а колко ще го оцени, това зависи само от него” – обясни звездата пред “Maximalno Opusteno” по DM SAT.

Вижте още:
Глория защити битата МарияГлория изрази своята подкрепа към колежката си Мария, която стана жертва на побой и психически тормо…Apr 2 2023skafeto.com

Глория прекали с фотошопа и заприлича на тийнейджърка (СНИМКИ)Глория се заигра с програмите в телефона си до такава степен, че сигурно дори и дъщеря ѝ не я е позн…Mar 5 2023skafeto.com