Глория Йордан

Глория май е дала втори шанс на бившия си годеник Йордан Джермански, с когото не си говореха вече повече от година. Лежейки болна във ВМА, където се лекуваше от коронавирус, русчуклийката направила равносметка на живота си и решила, че е прекалено взискателна и строга с хората около себе си. Загриженият за състоянието й Джермански потърсил певицата, за да разбере как е, а тя решила отново да подновят връзката си.

Двамата бяха сгодени, но Глория изненадващо разтрогна годежа заради болезнената ревност на Джермански. Според слуховете, била намесена и друга жена.

„С някои хора си простихме и преоткрихме! И когато излезеш от бурята вече нищо не е същото! Излизаш смирен, различен, повече от всякога човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суета! Взех си уроците, плаках, видях се толкова уязвима и малка“, написа Гло след излизането си от болницата, първият човек, с когото се вижда, е именно Джермански.

Глория: С някои хора си простихме и преоткрихме

Вижте още:
Глория след коронавируса: Взех си уроците!Глория вече си е вкъщи. Примата на фолка сама потвърди, че е преборила коронавируса и си е научила у…Jan 18 2021skafeto.com

loading...