Глория карантина

Глория е сред родните изпълнителки, които стриктно спазват мерките, въведени от правителството ни по време на карантина и извънредно положение. Ето и как певицата запълва свободното си време. И Глория не пропусна да покаже как преживява домашната карантина, а това, което направи, дори в такъв момент предизвика феновете й за бурни коментари и вълнения в социалната мрежа, пишат от show.blitz.bg.

Поп фолк дивата, която често спира дъха със зашеметяващата си фигура от екзотични кътчета на света, в момента си е у дома, както повечето българи, но съвсем не се е отпуснала в домашния уют, както вероятно са направили мнозина. Вместо да се излежава по цял ден пред телевизора или с книжка в ръка, изпълнителката показа, че за нея е по-важно да поддържа перфектната си форма. И то как! Разбира се, видеото на Глория предизвика нещо страшно във виртуалното пространство и предизвика много коментари и лайкове, на някои от които певицата отвърна лично.

Галина Иванова, по-известна под артистичния псевдоним Глория, е българска попфолк певица, често наричана „Примата на българския фолк“. Наградена е за „Певица на годината“ през 1998, 1999, 2000, 2001 и 2003 г. и с приза „Певица на десетилетието“ през 2007 г. Глория е единственият попфолк изпълнител с 4 самостоятелни концерта в Зала 1 на НДК, съответно през 2000, 2003, 2009 и 2015 г.

Галина Пенева Иванова е родена на 28 юни 1973 г. в град Русе в семейството на Пенко и Стефка Иванови. Има брат – Николай. Баща ѝ свири на кавал, а майка ѝ изпълнява народни песни. Откривател на гласовите способности на певицата е учителят ѝ по музика в училище „Христо Ботев“ – Никола Добринов. В четвърти клас се включва в хор „Дунавски вълни“. След развода на родителите ѝ известно време живее в Две могили. Там завършва средното си образование с направление „Механизатор в растениевъдството“ и придобито свидетелство за МПС – категория С. Глория има дългогодишна връзка с композитора Илия Загоров. През 1996 г. се ражда дъщеря им – Симона Загорова.

 

View this post on Instagram

 

Да се пораздвижим малко … ! 🤗🙃 22 С #stayathone

A post shared by G L O R I A ❤️🎼 (@gloria_bulgaria) on

Вижте още:Глория: С Жоро Илиев бяхме приятели, а не любовници!Глория отрече, макар и доста неубедително, връзката си с боса на ВИС-2 Георги Илиев. Публична тайна …Jan 5 2020skafeto.comГлория и Тони Димитрова се събраха, а поводът изненадваТони Димитрова е сред примите на естрадата у нас, а Глория е сред най-обичаните и уважаваните поп-фо…Dec 10 2019skafeto.com

loading...