Глория мъж

Глория кръсти внучката си Галина на първия й рожден ден. Тържеството мина без бащата на малката, но пък с друг скъп гост-дядото на новопокръстеното християнче. Мъжът на Глория и баща на Симона от години живее в скандинавските страни с новата си съпруга, но заради първата си внучка се прибра у нас.

Нещо повече-двамата с примата на фолка хванаха микрофона на тържеството след кръщенето и изпяха някои от великите си хитове, а феновете направо пощуряха.

През есента на миналата година Илия Загоров се запозна с Дани Милушев, като бременната с Галина Симона летя до Швеция, където живее татко й. Днес обаче пътищата на двамата се разделиха, а Илия е до щерка си, макар и за кратко. Той не успя да се прибере за раждането на малката Галина заради коронакризата, не присъства и на абитуриентския бал на Симона.


Тогава слуховете твърдяха, че Глория не го искала на празника. Днес обаче двамата изглеждат в нормални отношения като отговорни баба и дядо.

Вижте още:
Дъщерята на Глория се уреди в бТВСимона Загорова се намърда да води рубрика в Би Ти Ви. Младото момиче готви с известни личности, кои…Jan 25 2022skafeto.com

Глория изгрява на театралната сценаГлория ще блесне в нова светлина – на театралната сцена. Певицата ще се разпише с участие в комедийн…Jan 10 2022skafeto.com


loading...