годините на Ирен Онтева

Топ моделът от близкото минало – Ирен Онтева не е от жените, които не крият годините си, но дори и на 46, те определено не могат да й бъдат дадени. Родната сирена вади тяло, с което може да сложи в малкия си джоб от актуалните манекенки до плеймейтки. При това едва ли говорим за фотошоп моделиране на кадрите, а и профила й в инстаграм е заключен и не е в режим за лайкове и нови последователи.

Показваме актуалните снимки на красавицата, които са част от почивката й в Гърция. Безспорно дамата събира погледите с перфектни мерки, част от които са безкрайно дългите й крака, за които може да й завиди всяка жена, пише Хотнюз.

Под един от кадрите, които публикува преди броени минути, Онтева мъдро реди мисли на Далай Лама: “Днес е идеалният ден да обичаш, да вярваш, да твориш, да живееш“ и пожелава ползотворна и слънчева седмица. На друга от снимките си, една от незабравимите жени в живота на плейбоя Христо Сираков акцентира на деколтето и… сладкото. „Една Жена се нуждае от: малко Възхищение и много Сладко“, отбелязва тя.

Ирен Онтева на 46: Как се поддържа това тяло?

Ирен Онтева на 46: Как се поддържа това тяло?

Вижте още:
Ирен Онтева заживя с гаджето в Сен ТропеЗаможно гадже се грижи за щастието и добруването на бившата половинка на Христо Сираков – Ирен Онтев…Aug 15 2020skafeto.com


loading...