големите звезди

Големите звезди в днешно време все по-често споделят със света снимки от личния си живот, за да се свържат повече с феновете си. Днес ще ви представим как изглеждат те като деца. Знаменитостите са идоли на много от нас, пишат от dama.bg. Техните постижения, харизмата им и визията им ни карат да искаме да постигнем същия успех. Но преди да се превърнат в това, което са днес и звездите са били малки деца и имат сладки снимки от този период. Представяме ви 5 звезди, които споделиха техни снимки като малки.

5Мейзи Уилямс

Снимка: dama.bg

Маргарет „Мейзи“ Уилямс е английска актриса и танцьорка, носителка на награда „Сатурн“ и номинирана за награди „Еми“, „Млад актьор“, „SFX“ и пет награди на „Гилдията на актьорите“. Тя е най-известна с ролята си на Аря Старк в сериала „Игра на тронове“ и с ролята на Джоси О’Мали във филма „Топлинен удар“. Мейзи Уилямс е родена на 15 април 1997 г. в Бристъл, Англия. Мейзи е най-младото от четири деца, майка ѝ Хилари Уилямс е администратор в университет, вторият ѝ баща работи като бизнес консултант. Мейзи израства в Съмърсет. Тя учи първо в училище „Нортън Хил“ в Мидсоумър Нортън, а по-късно се премества да учи сценични изкуства в „Бат Данс Колидж“.

Назад

Вижте още:
5 звезди, които обожават домашните си любимциДомашните животни са членове на семейството и това го знае всеки собственик на такова. Те ни даряват…Dec 13 2019skafeto.comЗвездите, които са инвестирали в страхотни бизнес идеиСтрахотни бизнес идеи може да има всеки човек. Независимо от неговия произход, среда, образование ил…Dec 7 2019skafeto.com