Големите звезди в днешно време все по-често споделят със света снимки от личния си живот, за да се свържат повече с феновете си. Днес ще ви представим как изглеждат те като деца. Знаменитостите са идоли на много от нас, пишат от dama.bg. Техните постижения, харизмата им и визията им ни карат да искаме да постигнем същия успех. Но преди да се превърнат в това, което са днес и звездите са били малки деца и имат сладки снимки от този период. Представяме ви 5 звезди, които споделиха техни снимки като малки.

4Кейти Холмс

Снимка: dama.bg

Катрин Ноел Холмс е американска актриса. Родена е в Толидо, щат Охайо, САЩ през 1978 г. Кейти е 5-то дете в семейството – има 3 сестри и брат. През тинейджърските си години започва да ходи в школа за модели. Когато е на 17 години, Кейти заминава за Лос Анджелис, за да се опита да работи като актриса. Скоро след пристигането си в града получава роля във филма „Ледена буря“ (1997), което е и първата и роля като професионална актриса. През 1998 г. Кейти получава ролята на Джоуи Потър в телевизионния сериал „Кръгът на Доусън“.


Вижте още:
5 звезди, които обожават домашните си любимциДомашните животни са членове на семейството и това го знае всеки собственик на такова. Те ни даряват…Dec 13 2019skafeto.comЗвездите, които са инвестирали в страхотни бизнес идеиСтрахотни бизнес идеи може да има всеки човек. Независимо от неговия произход, среда, образование ил…Dec 7 2019skafeto.com