голи звезди календар

12 родни звезди се събличат голи с благотворителна цел пред обектива на фотографа Костадин Кръстев – Коко, като позират за календара BeHuman(e) 2021. Азис, Александра Петканова, Ваня Джаферович, Диляна Попова, Иво Аръков, Калин Врачански, Койна Русева, Краси Георгиев, Люси Дяковска, Николета Лозанова, Папи Ханс и Прея видимо нямат притеснения да се покажат „само по парфюм“.

Издаден от фондация Сингъл Степ и фондация „Шаро – подай лапа на изоставените“, календарът е изцяло с благотворителна цел и се стреми да насърчи доброто и човешкото в нас.

Познатите и обичани български звезди свалиха дрехите си, за да покажат, че без дрехи и етикети в същността си сме просто хора. По този начин те решиха да изразяват съпричастността си с каузите на двете организации, създали този проект.

12 български звезди се съблякоха голи за календар 12 български звезди се съблякоха голи за календар 12 български звезди се съблякоха голи за календар 12 български звезди се съблякоха голи за календар 12 български звезди се съблякоха голи за календар 12 български звезди се съблякоха голи за календар

Към звездите се присъединиха и кученцата, които намериха свой дом, благодарение на фондация Шаро: Айрън, Амига, Ари, Вито, Дарк, Дикси, Домино, Зара, Мими, Мики, Тара и Чарли.


loading...