Горанов трето дете

Министърът на финансите Владислав Горанов се бори за рекорд сред колегите за многодетен татко – шефът на финансовото ведомство е в очакване на трето дете. Това стана ясно от думи на премиера Бойко Борисов по време на сбирката на ГЕРБ в Стара Загора миналия уикенд, пише Ретро.

Докато Горанов обясняваше, че в началото на кризата с коронавируса правителството е било изправено пред трудното решение какви политики да предприеме и как строгите епидемиологични мерки само блокират икономиката и не водят до нищо добро, освен до потребление на спиртни напитки и храни, министър-председателят побърза да го опровергае. „Не, не е така и ти си пример за това. Докато нямаше какво да прави – трето дете“, заяви Борисов, а залата посрещна думите му с аплодисменти. Така стана ясно, че именно по време на извънредното положение министър Горанов е научил, че ще става баща за трети път.

Със съпругата му Румяна, която работи в транспортното министерство, вече имат двама синове, които също като баща си са талантливи математици и мечтаят за бъдеще в точните науки. Приятели и близки на Владислав Горанов този път го орисали бебе №3 да е момиченце, тъй като, макар и с дълъг и богат стаж като баща, той все още не бил усещал тръпката да има дъщеря. За момента финансовият министър не разкрива с точност кога се очаква бебето да се появи на бял свят, но със сигурност по-нетърпеливи от него са двамата пораснали батковци, които ще помагат в грижите около новия член на семейството.

Виж още:Коя е жената до министър Горанов (СНИМКА)Коя е жената до Владислав Горанов? Финансовият министър с неохота говори за личния си живот и рядко …Jun 29 2020skafeto.com

loading...