https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Григор Димитров и новата му любов – румънката Мадалина Генеа, се показаха чисто голи. Румънската София Лорен, както наричат Мадалина Геня бе в ложата на нашето момче по време на Мастърсите в Мадрид и Рим, така че двамата съвсем наскоро се разкриха като официална двойка, а тази вечер взривиха социалните мрежи с изключително горещи фотоси.

Димитров и Мадалина Генеа се прегръщат и целуват без дрехи, а изглежда тепърва ще разкриват още от любовта си.

„Очаквайте скоро“, написа румънската актриса и модел към снимките. Най-вероятно става дума за нова рекламна кампания, допускат запознати. Това са първите подобни кадри за Григор Димитров. Те са на ръба на еротиката, което изуми феновете на тенесиста.

Коя е Мадалина?

Родена е на 8 август 1988 г. в Слатина. След като учи пиано и балет в продължение на седем години, на 15 започва кариерата си на модел и се мести да живее в столицата на модата – Милано. Докато се утвърди, работи и като сервитьорка.

В края на миналата година се появи информация, че звездата на Рома и италиански национал Николо Дзаниоло е гадже на Геня. Румънската секс бомба бе с 11 години по-голяма от него, а преди това тя е била и с нападателя Марко Бориело.

Освен като модел, Геня се изявява и като актриса. Миналата година тя се снима във филма Deep Fear, в който си партнира с Ед Уестуик, а преди това изпълни ролята на София Лорен в House Of Gucci.

Знойната комшийка има 6-годишна дъщеря, родена от любовта ѝ с неин сънародник. Шарлот е родена през 2017 г. и е дъщеря на милионера Матей Стратан.

Това ли е новото гадже на Григор Димитров? (СНИМКИ)Григор Димитров загуби от Карлос Алкарас на Мастърса в Мадрид, но наред с крайния резултат, феновете…May 1 2023skafeto.com