Григор Димитров и новата му любов – румънката Мадалина Генеа, се показаха чисто голи. Румънската София Лорен, както наричат Мадалина Геня бе в ложата на нашето момче по време на Мастърсите в Мадрид и Рим, така че двамата съвсем наскоро се разкриха като официална двойка, а тази вечер взривиха социалните мрежи с изключително горещи фотоси.

Димитров и Мадалина Генеа се прегръщат и целуват без дрехи, а изглежда тепърва ще разкриват още от любовта си.

„Очаквайте скоро“, написа румънската актриса и модел към снимките. Най-вероятно става дума за нова рекламна кампания, допускат запознати. Това са първите подобни кадри за Григор Димитров. Те са на ръба на еротиката, което изуми феновете на тенесиста.

Григор Димитров лъсна гол с румънката

Коя е Мадалина?

Родена е на 8 август 1988 г. в Слатина. След като учи пиано и балет в продължение на седем години, на 15 започва кариерата си на модел и се мести да живее в столицата на модата – Милано. Докато се утвърди, работи и като сервитьорка.

В края на миналата година се появи информация, че звездата на Рома и италиански национал Николо Дзаниоло е гадже на Геня. Румънската секс бомба бе с 11 години по-голяма от него, а преди това тя е била и с нападателя Марко Бориело.

Освен като модел, Геня се изявява и като актриса. Миналата година тя се снима във филма Deep Fear, в който си партнира с Ед Уестуик, а преди това изпълни ролята на София Лорен в House Of Gucci.

Знойната комшийка има 6-годишна дъщеря, родена от любовта ѝ с неин сънародник. Шарлот е родена през 2017 г. и е дъщеря на милионера Матей Стратан.

Това ли е новото гадже на Григор Димитров? (СНИМКИ)Григор Димитров загуби от Карлос Алкарас на Мастърса в Мадрид, но наред с крайния резултат, феновете…May 1 2023skafeto.com


loading...