След като създаде семейство с бизнесмена Християн Гущеров, бившата плеймейтка Светлана се раздели напълно с някогашния си еротичен и скандален имидж. След метаморфозата й блондинката роди две деца и развива успешно свой бранд. Но не крие, че като всеки човек зад гърба си е оставила много грешки. Една от тях е, че в бурните година на бързата слава е оставала на заден план образованието.

„Най-голямата моя грешка до момента е, че съм подценявала образованието. Дъщеря ми скоро ще навърши две годинки и ми се иска да започне да учи английски и след време да говори 3-4 езика. С баща й искаме, когато му дойде времето, да я пратим в най-добрите училища, а дай Боже, и в чужбина. Синът ми също“, разкри какво бъдеще планира за своите две рожби младата майка.

Паралелно с грижите около децата си, Гущерова не е изоставила бизнеса си и в момента подготвя колекция от дамски и мъжки пижами специално за празника на влюбените Свети Валентин.

Вижте още:
Моника Валериева се извини на ГущероваСлед като Моника Валериева пропусна да сподели името на Светлана Василева-Гущерова в интервю, говоре…Jan 12 2021skafeto.com

Мария най-накрая прости на Светлана ГущероваФолк звездата Мария окончателно е простила на Светлана Гущерова, която преди няколко години й открад…Jan 5 2021skafeto.com

loading...