Дара Екимова бюст

Младата изпълнителка Дара Екимова провокира последователите си в мрежата, като сподели снимка с тясно боди, но без сутиен под него. Изглежда носенето на сутиен се превръща в демоде – скоро видяхме, че фолк певицата Симона и актрисата Мария Бакалова не го ползват.

Прелестите на певицата съответно се оформиха под прилепналата дреха, а това не остана незабелязано от феновете и веднага заваляха куп коментари, някои от които доста нецензурни. Повечето почитатели отбелязаха факта, че напоследък Дара набляга особено на новите си силиконови форми и качва все по-„апетитни“ снимки.

Щерката на Ива Екимова се облича и държи по-предизвикателно след раздялата с дългогодишния си приятел. Твърде е вероятно по негово настояване да се е съобразявала с него.

Дара Екимова прикова мъжките погледи (Снимка)

Дара Екимова прикова мъжките погледи (Снимка)

Вижте още:
Ще разлее млякото: Дара Екимова напомпа бюста (СНИМКА)Навръх Благовещение певицата Дара Екимова изненада феновете си с пищна вест. Бюстът на Дара изглежд…Mar 27 2022skafeto.com

Дара Екимова с ослепителна рокля за абитуриентския си балДъщерята на покойния фронтмен на поп-рок групата „Сленг“ Димитър Екимов – Дими, и ПР специалиста Ива…Apr 8 2021skafeto.com


loading...