Дара Екимова годеник

Дара Екимова пази в тайна самоличността на младежа, чийто годежен пръстен носи, но и не го крие чак толкова старателно, че да остане напълно незабелязан.

Репортер на „Уикенд” забеляза младия мъж в публиката на финалите на шоуто „Като две капки вода”, в което 20-годишната певица зае четвъртото място. Годеникът ѝ я подкрепяше от първия ред.

Камерите на „Капките” в нито един момент не акцентираха върху тайнствения годеник, чиято самоличност дъщерята на Ива Екимова не желае да огласява публично, както правят с близките на останалите участници в шоуто, особено на финала. Но зрителите имаха възможност да го видят многократно, тъй като беше седнал точно зад Веселин Маринов, който тази година беше в журито на шоуто. Всеки път, щом камерата показваше певеца, на заден план се виждаше и бъдещият съпруг на Дара. Лицето му не беше на фокус, но въпреки това се забелязваше достатъчно добре, за да направи впечатление на хората в залата.

Показаха тайния годеник на Дара Екимова

Няколко месеца по-рано Дара се появи със същото момче на парти на Би Ти Ви, с което бе отпразнувано началото на есенния сезон. Въпросното събиране беше през септември миналата година. Тъй като певицата ревниво пази в тайна всички подробности около връзката си, не е публично известно дали годежът е станал преди или след това парти. В „Капките” обаче тя каза, че макар да носи пръстен и да не крие, че е сериозно обвързана, засега не прави планове за официална сватба. Това, че е казала „Да!” на избраника си, не означавало, че ще бърза да му каже „Да!” и пред олтара. Годежът ѝ бил по-високо стъпало във връзката с въпросния младеж, но сватбата засега щяла да чака. Певицата се вълнувала най-силно от музиката си.

Това, което се знае за Дара и младия човек, с когото тя се е обвързала, е, че са се запознали по време на работа. Не е ясно дали момчето е в музикалния бранш, или просто е установило връзка с изпълнителката по време на нейно участие, както годеникът на Теди Кацарова – чехът Ян, си я е харесал, докато пеела в заведение. Сред оскъдните факти, които Дара е споделяла, също така е, че предложението за брак е било направено в курорта Боровец.

Камерите на „Капките” запечатаха как Екимова изпрати въздушна целувка на годеника си след своето изпълнение във финалната вечер на шоуто. Тогава тя влезе в образа на Паша Христова. Младежът не се вижда по снимките от заведението на Кремена Халваджиян, в което е било партито след финала, защото най-вероятно не е пожелал да застане пред камерите или е помолил да не се публикуват кадрите, в които е влязъл.

Каква е причината на тази тайнственост около личността на бъдещият съпруг на Дара, не е ясно. Възможно е момчето да е срамежливо, а може и певицата да предпочита да пази в тайна личния си живот, доколкото това е възможно. Ако никой не знае кой е мъжът до нея, ще е по-лесно да се избегнат клюките при евентуална раздяла. А и хората казват, че щастието обича тишината. Явно Екимова споделя това мнение.


loading...