Дарина Павлова пиар

Грозна подигравка от страна на бившия пиар и близък приятел на Дарина Павлова – Сандро Рубини, я злепостави в мрежата пред всичките й фенове. Решила да разтовари, Мадам Мулти участва в една от игрите на фейсбук, която показва коя известна личност си бил в миналото.

Според забавното приложение Дарина е била Клеопатра. „Знаех си“, доволно сподели резултата с последователите си Павлова, пише show.bg.

Докато повечето й фенове напълно се съгласиха с фейсбук и я засипаха с комплименти, един от най-близките й приятели – Сандро Рубини, я жегна с жлъчен коментар.

Пиарът на Дарина Павлова се подигра с нея

„Ти все още си Клеопатра! И даже сте на една и съща възраст! Хахахахаха“, изцепи се пиарът.

Пиарът на Дарина Павлова се подигра с нея

58-годишната Дарина не реагира на коментара му, но според запознати била бясна от нетактичното му изказване.

„Тя е много докачлива на тема възраст, особено през последните няколко години. Подложи се на доста операции, за да прикрие годините и Сандро много добре знае, че това й е болна тема. Изказването му бе грубо и умишлено злобно“, клатят глава близки до вдовицата на Илия Павлов.

Всъщност Дарина и Рубини от доста време насам не поддържат добри отношения. Според запознати още преди няколко годни Сандро предал доверието си с двулична постъпка и затова Павлова се отказала от услугите му на пиар.


loading...