Дарин Ангелов на кафе

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Мине не мине и в „На кафе“ се случат някакви промени, сътресения, неочаквани обрати. Поредният е напът да се случи всеки момент и е свързан с един от най-горещите панелисти на Гала – талантливият актьор Дарин Ангелов.

Скоро ви показахме новото студио на предаването, Гала беше по-емоционална от всякога, в него, разбира се, бе и Дарин, за когото обаче от известно време се чуват доста често слухове, че се готви да напуска тв екипа си. Причината – в следващите редове.

Досега тв водещата Гала, която както се знае, коли и беси в „На кафе“, вероятно не е обръщала много внимание на личните потребности на панелистите си, но ето, че идва и такъв момент, поне съдейки по тиражираните в пресата писания.

Причината Дарин Ангелов да иска да напусне екипа било неразбирането от страна на Гала спрямо него. Версиите редят, че двамата са имали наскоро доста сериозен словесен дуел, част от който, всъщност, видяхме и в ефир тези дни. Гала включи любимката си Ася Енева от Дубай и заяви, че тя ще бъде командирована там известно време, за да предава светските си репортажи.

Очевидно това никак не се понравило на Дарин Ангелов, който също се старае да бъде интересен пред камера, но пък не получава подобни командировки в чужбина. И на въпрос от негова страна към Гала защо е така, той така и не получи отговор.

И вероятно, за да смекчи малко остротата на разговор, Георги Блажев добавя с усмивка, че вероятно причината е, защото Дарко има представления у нас, които няма как да отмени, и не винаги е само в Гала. Нейното отношение обаче, се твърди, че е достатъчна причина за актьора да се замисли за драстична стъпка по отношение на присъствието си в панела, пише show.blitz.bg.


loading...