деми мур гадже

Светът на киното още е в шок от новината за тежката деменция на чаровния и не чак толкова талантлив Брус Уилис. Семейството му също е потресено. Но докато всички са съсредоточени върху драмата на актьора, неговата бивша половинка и майка на трите му дъщери има повод за радост. 59-годишната Деми Мур има нов мъж в живота си – разбира се, далеч по-млад.

Според информацията на Пейдж сикс, Деми се вижда с Даниел Хюм – известен готвач и собственик на популярния в Ню Йорк ресторант „Илевън медисън парк“. Според източници на изданието, двамата са заедно от няколко месеца. Хюм е разведен и има три дъщери. 46-годишният швейцарец се занимава с кулинария от ранна възраст.

На 24 г. той печели първата си звезда Michelin, а през 2003 г. се мести в САЩ. Неговият „Илевън медисън парк“ е определен за най-добрия ресторант в света за 2017 г. от списание Restaurant.

Деми Мур с младо гадже, докато Брус Уилис бере душа

Вижте още:
Една звезда угасва: Брус Уилис се оттегля от актьорството заради коварната болест афазияБрус Уилис се оттегля от актьорството заради състояние, което води до затруднения в говора, разкри д…Mar 31 2022skafeto.com


loading...