Денди версия

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Пловдивският астролог Красимир Куртев, който е поддържал почти ежедневен контакт с Любомир Милчев – Денди, изказа предположенията си относно жестокото нападение над светския хроникьор.

„Смея да нарека Денди мой приятел, въпреки че контактувахме само по телефона. Чувахме се почти всеки ден, говорихме на различни теми. Разговаряхме най-често за култура, изкуство, обсъждахме социални проблеми. Денди не се интересуваше от политика, беше абсолютно аполитичен. Но го вълнуваше посоката, в която се движи обществото.

Денди е изключително ерудиран, много фин човек. Но едновременно с това е изключително плашлив. Той рядко влизаше в конфликти, тъй като агресията му беше абсолютно чужда.

Въпреки това обаче , ми е споделял, че непрекъснато е подложен на подигравки, тормоз и насилие. Казвал ми е , че ежедневно е получавал заплахи от различни хора. Аз самият със ставал неволен свидетел, докато сме говорили по телефона, как са го обиждали.


Астрологът Красимир Куртев

Мисля, че Денди не би допуснал непознат човек в жилището си и затова смятам, че нападението е извършено от познат човек, коментира Куртев. Според него, причината не е ревност, нито пари. „Денди не дължеше пари. Може би се касае за отмъщение. Надявам се полицията да залови нападателя“, заяви астрологът.