деница сидерова

Любопитни снимки се появиха в публичното пространство – съпругата на Волен Сидеров на разходка с чужд мъж. На кадрите, публикувани във Фейсбук, се вижда как Деница Сидерова се вози в автомобил кабриолет на марката BMW в компанията на млад господин, пише Ретро.

Оказва се обаче, че лидерът на „Атака“ няма да има поводи за ревност, защото въпросният господин всъщност е един от най-известните столични музиканти и е близък приятел на семейство Сидерови. Тромпетистът Георги Стойков бил учител на Деница по музика и двамата се виждали по няколко пъти седмично, за да могат да свирят. Още през 2018 г. съпругата на Волен сподели, че има нова страст и това е тромпетът.

Тя разкри, че взема усилено уроци и за нея било изключително предизвикателство да усвои тънкостите на трудния инструмент, който се счита за мъжки. Именно Георги ѝ помагал да напредва в свиренето. Двамата дори вече се шегували, че вървят като дует и скоро щели да могат да ги ангажират за участия. Навръх 24 май Деница Сидерова изуми приятелите си в социалните мрежи с уменията, които е придобила. Заедно с Георги пуснаха видеоклип, на който свирят „Върви, народе възродени“ на тромпетите си.

Всъщност половинката на Сидеров отдавна има музикални заложби. Като дете свирела на пиано, но в тийнейджърските години меракът ѝ към него се изпарил. Самият Волен също е музикална натура и неведнъж е демонстрирал уменията си на барабаните и чинелите. Вероятно и синът им – Волен-младши, скоро ще поеме по пътя на музиката, поне като хоби.

Виж още:Сидеров към Горанов и Борисов: Отпуснете пари за тоалетните на 3 РУ, може да ви се наложи да лежите тукИскам да направя едно обръщение към финансовия министър и премиера, защото те разпределят парите в д…Apr 16 2020skafeto.com

loading...