Десислава Банова джип

Двама са апашите, задигнали чрез заглушаване и отключване на колата, скъпия джип на Десислава Плевнелиева. Съпругата на бившия президент Росен Плевнелиев подозира, че тя е била следена, за да се стигне до кражбата.

„Потресаващото е, че всъщност това е четвърти пореден случай на кражба само на 1 месец. Абсолютно безнаказано, нагло, пред камерите, пред толкова много хора. И все на жени шофьори“, каза блондинката пред Нова телевизия.

A хронологията на кражбата е следната:

Случката се разиграла в събота. Банова паркирала колата си около 15,45 часа, но докато вървяла към входа на мола, чула сигнала за заключване на колата. „Говорех по телефона, когато един мъж с огромна раница на гърба доста арогантно се бутна поне 3 пъти в мен. Може би, ако не говорех по телефона, щях да реагирам доста по-бързо, защото бях чувала за подобна схема. Влизайки, не видях мъжа да влиза в мола с мен, и усетих, че нещо се случва. Върнах се – видях го, че той се насочва към моята кола. И видях как тя се отдалечава и излиза от паркинга с друг шофьор“, разказа тя.

Полицията разполага със записите от камерите от кражбата. „Всичко се вижда“, казва тя. И твърди, че става дума за добри професионалисти в кражбите, предвид заглушаването на сигналите на автомобила, както и джипиес сигналите до застрахователната компания и до мобилното приложение на телефона на синоптичката.

Последното местоположение на хибрида е било засечено на Околовръстното шосе, край кв. Горубляне.

Според нея „Ринг мол“ е търговски център, особено предпочитан от апашите заради липсата на бариери и свободното излизане от него към шосето.

„Връщаме се в онези мутренски, мракобесни времена отпреди 20 години?!“, пита Плевнелиева. По думите й, най-вероятно возилото й се намира в нечий гараж.

„Дали тези хора не се ползват с някакъв чадър от по-високо?! Надявам се, че органите на реда ще си свършат работата, защото всички се надяваме на т.нар. „промяна“, вкара политически елемент в личната си несгода тя.


loading...