деси банова кърма

Новата жена на президента Росен Плевнелиев Десислава влезе в обяснителен режим за кърменето си по време на вечерята за хиляди фенове на „Черешката на тортата“. Там Банова без свян обясни как се е наложило да пътува и за да запази лактацията си, както физиологията изисква, се е наложило да цеди гърдите си на всеки 3 часа, тъй като малкият Йоан не е бил до нея.

Блондинката обясни, че лично Плевнелиев й е помогнал на австрийското летище да се скрие зад учудените погледи на пасажери от цял свят, като опънал палтото си пред гръдта й, а тя включила електрическата помпа в единствения контакт, който намерила. Подобен бил опитът й и в САЩ, където двамата били на 10-дневна конференция. Накрая Плевнелиеви се прибрали в България с огромна кошница замразена кърма.

Банова обяви: „Няма и грам сексуалност в това една жена да кърми детето си на открито“, с което и останалите участници в кулинарното предаване се съгласиха.

Иначе по отношение на храненето в дома си, Плевнелиеви наблягали сериозно на здравословните продукти, но екс президентът сериозно залитал по тестените изделия.


loading...