Деси Банова на екран

Деси Банова-Плевнелиева най-после се завръща на екран. Жената на Росен Плевнелиев бе по майчинство повече от 3 години, но от тази събота ще я гледаме в поредицата „Тук и сега“ в „Събуди се“. Всяка събота тя ще представя популярни българи в различна светлина – такива, каквито рядко ги виждаме.

“Щастлива съм за новото начинание, в което се впускам. За мен ще е голямо предизвикателство да покажа популярните личности в различна светлина, разказвайки техните човешки истории. Очакват ни много вълнуващи срещи с обичаните от всички нас хора на изкуството, театъра, киното, музиката, а защо не и от политиката“, коментира Деси Банова-Плевнелиева.

Началото на новата поредица „Тук и сега“ ще бъде дадено на 5 март. Първата среща на Деси ще бъде с Илияна Раева. Журналистката ще я представи на специално и свято за нея място. Там Илияна Раева ще разкаже съкровени и повече от любопитни истории за нейните трудни моменти, копнежи и натрупана житейска мъдрост.

Банова-Плевнелиева е позната на зрителите като дългогодишна водеща на Прогнозата за времето на Нова тв, както и с документалните си материали за климатичните промени, с които печели международно признание. През 2018 г. тя стартира авторския проект „Истории на успеха“ в сутрешния блок „Здравей, България“.

Вижте още:
Деси Банова за Плевнелиев: Той е шлифован в немската школа, пък нали и аз съм с немскиДеси Банова – Плевнелиева не милее да се върне на работа. За разлика от голяма част от своите колежк…Nov 29 2021skafeto.com


loading...