Деси Банова

Деси Банова – Плевнелиева не милее да се върне на работа. За разлика от голяма част от своите колежки, които слизат от малкия екран само за 3-4 месеца и бързат да се върнат в телевизията, жената до Росен Плевнелиев е повече от 3 години по майчинство. Зрителите я очакваха да се завърне в Нова тв тази есен. В началото на годината самата тя също беше заявила, че планира да се появи на малкия екран през септември.

На 1 октомври станаха точно 3 лета от раждането на сина на блондинката Йоан и тя вече няма право да си стои вкъщи. Банова не може да взима неплатен отпуск и трябва или да напусне, или да се върне на работа. До момента няма никакви изгледи жената на Плевнелиев да ни представя отново прогнозата за времето, а и тя самата има по-големи амбиции – да има собствено предаване. Липсата на такова предложение може да е причината блондинката да не иска да не иска отново да е работеща жена, но не е изключено и със съпруга й да смятат, че тя няма нужда да се труди, пише Пловдив24.

След като стана г-жа Плевнелиева, Деси спря да ни казва какво ще е времето и започна да води рубриката „Историите на успеха“, в които представяше успелите на Запад българи. Уви, тя бе с доста нисък зрителски интерес. Може би това е и причината от Нова да не предвиждат да я подновят, а красавицата не е съгласна на каквато и да била работа. „Определено не са опрели до парите, които ще взима Деси, ако се върне на работа и нищо чудно Росен Плевнелиев да предпочита жена му да върти кухнята, да гледа децата и домашния уют, а той да носи парите в семейството“, коментираха от обкръжението на звездната двойка.

Преди няколко дни блондинката се появи в Нова тв, но като гост в сутрешния блок. Тя разказа какво е да си съпруга на президент, но не обели и дума за кариерата си. Деси призна, че си спомня интервю на Росен Плевнелиев по времето, когато е бил министър на регионалното развитие. „Още тогава ми направи впечатление на интелигентен, благ и харизматичен човек. Направи ми впечатление на идващ от бизнеса, шлифован в немската школа. Аз също завърших с немски език. После помня надпреварата му за президент с Меглена Кунева и Ивайло Калфин“, разкри в последното си интервю блондинката и допълни, че още тогава е гласувала за него. И намекна, че си го е набелязала за следващ съпруг.

Виж още:Заради Деси Банова братът на Плевнелиев не му говориЕкспрезидентът Росен Плевнелиев може да не се отличава с твърде забележителна осанка, но е плейбой №…Apr 2 2021skafeto.com

Никол Станкулова: Исках мъжа на Деси Банова!В последния работен ден за тази година за Гала и колегите й започнаха да се наливат с пиячка от сутр…Dec 31 2020skafeto.com


loading...