Деси Слава синът

Деси Слава е една от поп-фолк дивите у нас, които обикновено не се замесват в публични скандали, особено напоследък. Това не значи, че тя няма какво сензационно да сподели. Пред диджей Дамян, в едно от неговите онлайн партита по време на карантината певицата разкри защо синът й я бие.

Гласовитата певица Деси Слава изплака мъката си по време на карантина, пишат от show.blitz.bg. За разлика от колежките си, които страдат от липсата на участия, то блондинката от Гълъбово я мъчат далеч по-сериозни неща. Оказа се, че Деси е подложена на жесток тормоз от страна на сина си, който й посягал, а причината е повече е скандална и вероятно ще изуми всички.

Става въпрос за малкия син на звездата, който е на 2 годининки и 4 месеца. За голям ужас на пеещата майка, Борис не обича тя да му пее и дори скача на бой, ако тя се изкуши да извие глас. „Стресирана съм, не смея да му пея, защото имам нещастието да не обича да му пея. Има моменти, в които отвътре ми идва да запея, а той изпада в жестока ярост и започва да ме бие. Може би е единственият човек на земята, който не обича да му пея“, призна певицата във видео разговор с колегата си DJ Дамян.

Деси си обяснява реакцията на сина си с това, че е ходила по участия бременна до шестия месец и вероятно оттогава е намразил. Силно се надява това да е временно явление и в бъдеще да заобича музиката, която е начин на живот на майка му. Малкият от няколко дни не е при певицата, взели са го родителите на нейния приятел, които не са го виждали близо 20 дни и вече надавали вой. А тя преценила, че ще бъде разнообразие за него, тъй като вече подивявал в апартамента.

Деси не се оплаква от извънредното положение в страната и е доста оптимистична: „Времето ми минава в готвене, чистене и миене на чинии. Хубавото на пандемията е, че човек може да бъде с близките си хора. Няма как да се случи по друг начин, ако някой не ни затвори като в случая. Ние никога няма да можем да дадем това време на нашите любими хора“, каза Деси пред Дамян.

Вижте още:Любовта ръжда не хваща: Деси Слава отива в Чикаго при бившия сиПопулярната певица Деси Слава отива на далечно пътуване още през първия месец на 2020 година. Роднат…Jan 9 2020skafeto.comСинът на Деси Слава осъмна в ПироговЖивотът на децата на известните личности е не по-малко интересен от този на родителите им. Докато са…May 3 2019skafeto.com


loading...