деца актьори
Снимка: youtube.com

В Холивуд често се налага да се снимат филми с деца актьори. Това е съвсем нормална практика, но е факт, че напрежението върху тях често е огромно, тъй като се сблъскват със славата на съвсем крехка възраст. Днес ще ви представим какво правят в момента някои от любимите ни деца актьори.

Не отдавна феновете на филма „Сам вкъщи“ бяха шокирани от външния вид на Маколи Кълкин. 39-годишният актьор почти не прилича на онова сладко дете, което милиони зрители харесваха. Но не всички деца успяват да съсипят кариерата си, предават от dama.bg. Някои от тях вече пораснали и са се превърнали в талантливи и успешни актьори. Представяме ви 8 деца актьори и къде са те днес.

8Джорджи Хенли

деца актьори
Снимка: youtube.com

Мнозина се влюбиха в сладката Люси Певенси от „Хрониките на Нарния“, изиграна от Джорджи. Днес тя тя се превъплъти като Маргарет Тюдор в мини сериала „Испанската принцеса“.

Назад

6 актьори, които се срамуват от свои култови ролиКакто има различни хора, така има и различни актьори. Това означава, че понякога те, също като нас, …Oct 11 2019skafeto.com6 герои, изиграни от грешните актьориЗа да бъде който и да е филм успешен, трябва да са налице няколко ключови фактора. На първо място е …Oct 25 2019skafeto.com