Джей Ло

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Джей Ло е сред най-известните певици в света. Тя започна и актьорска кариера, която също е доста успешна. Освен с талантите си, тя впечатлява хората и с перфектно тяло. За него, разбира се, тя полага стриктни грижи и днес ви разкриваме каква е тайната й.

Дженифър Лопес е известна с приказните си форми и перфектно тяло. Не случайно нейните задни части са еталон за красота, предават от jenata.blitz.bg. Такова тяло обаче, предполагаме за никого не е тайна, се получава след спорт и строга диета. Според личният готвач на певицата – Калвин Фернандес, има 2 продукта, които Лопес никога и в никакъв случай не консумира. Той реши да разкрие какво приготвя за нея, половинката й Алекс Родригес и дечицата. Ето я и тайната:

„Дженифър мрази сьомгата. Ако реша да правя такова нещо за семейството, то за нея отделно трябва да направя някаква друга риба, например треска“, казва Фернандес. Причината обаче се оказва, че не е защото сьомгата не е здравословна храна. Точно обратното, тя е много полезна и важна част от всяка диета. Причината е, че просто Джей Ло не харесва вкуса и текстурата й.

Вторият продукт, който тя не обича да консумира са плодовете. Децата й обаче ги обожават и това е причината тя винаги да има какво ли не в хладилника си. Фернандес разкри и какво всъщност има в хладилника на певицата: „Вода, плодове, зеленчуци, спанак, целина, пилешко“, споделя той. „Цялото семейство обича да започва деня със със зелено смути. Обожават да хапват яйца и пуешко филе за закуска“, казва готвачът.

Той признава, че му е трябвало не малко време, за да свикне с навиците и вкусовете на семейството. „Като цяло те обичат да се хранят здравословно и държат храната да е с високо качество и приготвена професионално“, казва Фернандес.

Освен това всички трябва да се съобразяват, когато певицата е вкъщи и е на диета. „Още в началото, когато Дженифър пази фигура за Супербола, реших да направя ориз за цялото семейство. Тя направо полудя. Бях й поднесъл месо и салата, но тя се разкрещя, че не можело на масата да стои ориз“, спомня си Фернандес.

Вижте още:Дженифър Лопес шокира с интимни признанияМножество от световните звезди пазят личните си преживявания и живот от медиите. Причината за това е…Nov 29 2019skafeto.comЛесното за правене смути на Дженифър Лопес за зашеметяваща фигура и енергийна мощКак да зареждате ежедневно ефективно организмът си с така необходимата енергия, за да се справите с …Aug 28 2019skafeto.com


loading...