Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър са абсолютното доказателство, че за две жени, между които общото е един мъж, приятелство може да съществува. Дженифър Гарнър и Бен Афлек са женени от 2005 г. до 2015 г. и им се раждат три деца – дъщерите им Вайълет (17 г.) и Серафина (14 г.) и синът им Самюел (11 г.)

Дженифър Лопес пък, която от 2021 г. отново е заедно с Бен Афлек, има две деца – близнаците Макс и Еме от бившия си съпруг Марк Антъни.

В името на сплотеното семейство обаче двете жени запазват добрите си отношения. По думите на източник на Us Weekly през последната година-две и двете определено са се сближили и опознали много добре. „И двете са невероятни майки и винаги поставят нуждите на децата си на първо място“, издава още той.

Откакто Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха миналата година, те полагат доста усилия, за да изградят стабилно семейство. През януари певицата разкри, че тя, децата ѝ и новият ѝ съпруг вече живеят заедно. „Беше наистина като един вид емоционален преход и в същото време сбъдване на всичките ми мечти“, сподели тогава Джей Ло пред Today.

Въпреки предизвикателствата, които са естествена част от процеса, тя е щастлива да вижда, че Бен Афлек възприема децата ѝ като свои собствени. „Честно казано той е най-добрият баща, който някога съм виждала“, разкрива певицата пред The View по-рано този месец.

Дженифър Гарнър, която пък в момента е във връзка с Джон Милър, също полага усилия да сближи своите деца с тези на Дженифър Лопес. Съвсем наскоро Дженифър Гарнър, дъщеря ѝ Серафина и Еме, дъщерята на Дженифър Лопес, са посетили калифорнийския Disneyland заедно.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @farandulanews_

„Гарнър уважава това, че Лопес се отнася към децата на Бен като към свои собствени и тя има всички намерения да направи същото“, издава още източникът на Us Weekly.

Самата Джей Ло също изрази възхищението си от Дженифър Гарнър, като я нарече „удивителен партньор“ и сподели, че заедно с Бен Афлек „работят много добре заедно“, за да отгледат децата си.


loading...