Дженифър Лопес и Бен Афлек

През май Дженифър Лопес и Бен Афлек ще отбележат своята първа годишнина откакто са отново заедно, след раздялата им през 2004 г. Този път освен много влюбени, те изглеждат много по-зрели и уверени в любовта си.

Това, което прави впечатление, е и огромната промяна в Бен Афлек, който сякаш винаги е имал нужда от любовта и подкрепата на Джей Ло, за да стои стабилно на краката си.

За това как Дженифър е променила Бен Афлек и го е направила по-добър човек, разказва източник на Entertainment Tonight, близък до двойката. Според него Бен е доволен от живота си в момента, а приятелите му отдавна не са го виждали в такова позитивно настроение. „Джен му помага да покаже най-доброто си аз“, казва той.

Причината за това е фактът, че тя е винаги го подкрепя, вдъхновява го и му казва колко е талантлив. Той също така тренира редовно и се чувства страхотно.

„Той винаги е бил забавен, креативен, умен и грижовен, но разликата е, че напоследък е и винаги усмихнат и щастлив“, продължава той.

Вижте още:
Бен Афлек: Бившата ми съпруга ме направи алкохолик!Бен Афлек беше засипан от критики в социалните мрежи, след като изля тон помия върху бившата си съпр…Dec 15 2021skafeto.com


loading...