https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Един от най-богатите хора в света и основател на Amazaon Джеф Безос има намерение отново да чуе сватбените камбани. След като през 2019 година той се разведе с първата си съпруга Маккензи Скот, с която имат 4 деца, сега бизнесменът се е сгодил за Лорън Санчес – пилот на хеликоптер и бивша водеща, съобщава близък до двойката източник пред CNN.

59-годишният Безос и 53-годишната Санчес в момента са на почивка в Южна Франция, където дори бяха забелязани на прожекция на филм на кинофестивала в Кан.

Двамата прекарват ваканцията си на струващата 500 милиона долара яхта на милиардера, а Санчес беше заснета с пръстен с огромен камък на безименния пръст.

Връзката им става публична през януари 2019 г., след като Безос съобщава, че се развежда със съпругата си Маккензи Скот след 4 деца и 25 години брак.

По същото време тв водещата също е в процес на развод със съпруга си Патрик Уайтсел, с когото са заедно от 13 години. Санчес и Патрик имат 2 деца, а от предишна връзка новата годеница на Безос има още един син.

Безос и Санчес пазят личния си живот далеч от светлините на прожекторите.

През 2022 г. двойката допуска екип на CNN в дома си във Вашингтон в първото си съвместно интервю, в което говори за филантропската си дейност, насочена към стратегическо раздаване на огромното богатство на Безос за различни каузи.

Когато става въпрос за благотворителните им съвместни усилия, Санчес заявява, че те са „наистина страхотни съотборници“, като добавя със смях, че могат да бъдат и „малко скучни“.

Безос пък описва журналистката и пилот на хеликоптер, носителка на награда „Еми“, като „най-щедрия, най-сърдечния човек, който някога бихте срещнали“, и казва, че тя е „вдъхновение“.