Джордж Клуни Брад Пит война

Джордж Клуни и Брад Пит са в конфликт заради актрисата Джулия Робъртс. А именно Джордж и Брад „воюват“, защото и двамата искат да си сътрудничат с известната Джулия.

„И Брад, и Джордж искат да стартират огромни проекти и са наясно, че ще трябва да се борят помежду си“, заяви неназован източник и добави, че актьорите са „във война“.

„Напрежението нараснало, след като Джордж отстранил Брад от списъка с гости за сватбата си, защото Амал не можела да понася Анджелина. Конфликтът обаче сега ескалирал и те са наясно, че са съперници. И двамата обичат Джулия“, казва неназован източник пред TMZ.

„Въпреки че в началото беше поласкана, че две холивудски звезди се бият за нея, вече й е дотегнало всичко. Постоянни телефонни обаждания, текстови съобщения, покани за вечеря от двамата, чувства се като любовница“, заключва източникът.

Анджелина Джоли: Невъзможно е да бъдеш перфектен родителАнджелина Джоли сподели една от големите си болки наскоро, а именно, че според нея не можеш да бъдеш…May 9 2020skafeto.com


loading...